Rólunk

Az Átme-Net Kft. 2001-ben alakult, azzal a céllal, hogy mind lakossági mind üzleti oldalon kielégíthesse ügyfelei telekommunikációs és informatikai igényeit.

Fejlődésünket nagyban segítette, hogy kollégáink vezető világpiaci gyártók magas színvonalú képzésein fejleszthették tudásukat, és ez által egyre több neves beszállítói partnerre tehettünk szert.

Ezen gyártókkal minősített partneri kapcsolatban működünk együtt.

Ügyfélkörünk elégedettségének köszönhetjük, hogy ügyfélállományunk ma is folyamatosan gyarapszik.

Cégünk jelenleg 8 fővel működő vállalkozás, amely szolgáltatásaival a lehető legnagyobb mértékben kíván hozzájárulni ügyfelei üzleti sikereihez.

Vállalatunk komplex telekommunikációs és informatikai rendszerek kiépítésével, valamint üzemeltetésével foglalkozik, mely elengedhetetlen a kis- és középvállalatok gördülékeny és naprakész működéséhez.

Maguknak támasztott követelmény, ügyfeleink komplex és precíz kiszolgálása, amely nélkülözhetetlen a legmodernebb, minőségileg legmegbízhatóbb technológiák ismerete nélkül.

Ezt cégünk több mint 10 éves tapasztalata, széles körű gyártói kapcsolatai és képzett szakemberei teszik lehetővé.

Mottónk, hogy egy termék jobb minőségű, mint a másik, ha jobban teljesít.

Vállalatunk alapfilozófiája, hogy üzleti hasznunk csak az ügyfeleinknek is hasznos termékek és szolgáltatások értékesítéséből származhat.

Reméljük, hogy Önt is minőségi termékeket és szolgáltatásokat használó ügyfeleink között köszönthetjük a közeljövőben.